Vägprodukter för armering av vägar. Produktprogram som omfattar produkter i återvunnen plast, pollare och armeringsplattor. För ljudreducering finns bullerplank i aluminium och plast.

Trafikpollare

Manuella vägbommar

Trafikskydd

Återvunnen plast till väg

Vägkant armering

Bullerplank

Rastplatser

Plank

Tillträdesreglering

Linjeafvanding

G9´s produkter för väg och trafik omfattar program för trafiksäkerhet och trafikskydd som t ex pollare, automatiska höj- och sänkbara pollare, automatiska och manuella vägbommar och väggrindar. Våra pollare finns i återvunnen plast, stål, gjutjärn, corten och gummi. Återvunnen plast med lång hållbarhet och minimalt underhåll finns även som en del av vårt produktprogram gällande armering av vägkanter, där BioGitter 2000 och Elefantsten i återvunnen plast passar speciellt bra.

Det ökande intresset för ljudreducering med hjälp av bullerplank har gjort att vi genom åren har utvidgat vårt produktprogram av bullerplank så att det nu omfattar plank i återvunnen plast, WPC, akryl och aluminium. Med ljudreduceringseffekter från 14-32 db omfattar vårt program möjligheter för alla slags former av bullerplank.

Tillträdesreglering och områdessäkring är även det ett centralt produktprogram för vägprodukter. Höjdreglerande bommar för att undvika högre fordon än 2010 mm. Kontroll av parkeringsplatser kan uppnås genom våra manuella eller automatiska bilsärrar och vägbommar.     

G9 har i mer än 10 år levererat system för höj- och sänkbara pollare, automatiska och semi-automatiska. Pollare för områdesreglering och bussreglering. Vi erbjuder allt från enkla pollare till pollare som kräver hög säkerhetsreglering.