Cykelparkeringar, cykelställ & servicestationer

Cykelställ

Cykelstöd

Cykelparkering

Cykelstationer

Med utgångspunkt i dansk design och konstruktion erbjuder G9 landskap, park och stadsrum cykelställ, cykelbågar, cykeltak mm. G9 arbetar ofta i projekt och skräddarsyr hela lösningar med cykelparkeringar och servicestationer för cyklister. Cykelställen kan väljas med enkel- eller dubbelsidig parkering av cyklar. Produktprogrammet innefattar även cykelställ med utbytbara bågar.  

Det finns allt från enkla, fristående cykelställ till moduler som kan byggas ihop och förlängas efter behov. Cykelbågarna passar alla modeller och är anpassade för standarddäck och mountainbikedäck. Ställen är skonsamma mot fälg och hjul. Flera modeller av cykelställen kan även fås till montering på vägg, mur eller stolpe.  

I städer och parkområden har cykeltrafiken fått större utrymme de senaste 4-6 åren. Folkhälsan och miljöaspekten gör att många kommuner investerar stort i att främja cykelkulturen.   

Vårt produktprogram för cykling omfattar komplett utrustning som t ex cykelservicestationer, luftpumpar, cykelpumpar, cykelparkering, cykelställ, cykelbågar och cykeltak.

Cykelpumpar erbjuder vi i en manuell och en automatisk lösning. Den automatiska cykelpumpen har timerstyrd kompressor och integrerat LED-ljus i toppen. Den manuella cykelpumpen har fotpedal. Båda lösningarna är gjorda i robust och underhållsfritt stål med vandalsäker, stålarmerad högtrycksslang och pumphuvud som passar till alla vanliga ventiltyper.

Vattenstationer för cyklister är en service för de som färdas i staden. Den ger folk i farten en möjlighet att fylla på friskt vatten efter behov. Vår vattenstation är hygienisk och pålitlig. Den är robust och lätt att underhålla. Ur ett miljöperspektiv är en permanent vattenstation också en god idé: Vattenflaskan kan fyllas flera gånger vilket gör köp av flaskvatten överflödigt.