BIKAB Enkel

BIKAB Dubbel

Pansar Askkopp

URB-ES Källsortering

BIKAB FLEX Enkel

BIKAB FLEX Dubbel

Trio Papperskorg

G9 landskap, park & stadsrum a/s har i mer än 20 år designat och utvecklat papperskorgar, källsortering, avfallstunnor, soptunnor, skräpkorgar till den nordiska marknaden.

Med utgångspunkt i ergonomi och tömningskomfort är alla våra papperskorgar gjorda för enkel och ergonomiskt riktig tömningskomfort.

Vi följer med i tiden och utvecklar fortlöpande behovet av soptunnor och papperskorgar. Krav om källsortering har gjort att flera papperskorgar fås med separata fack. Alla våra modeller kan efterbehandlas efter kundens önskemål, genom galvanisering eller lackering. Modellerna varierar i kapacitet från 26 liter till 110 liter. Designformer vi använder är framför allt cylindriska och kubiska. Avfallsbehållare, källsortering, papperskorg, skräpkorg, avfallssortering, soptunna med topp- och sidoinkast ingår i programmet.

Mest känd är kanske G9´s serie Pansar papperskorgar i sträckmetall. Ovillkorligt marknadens tåligaste papperskorg. Pansar-modellerna används och är fullt funktionsdugliga även efter 20 år på offentliga platser.

Med utgångspunkt i komforttömning och danskt kvalitetshantverk föredras våra modeller av många kommuner såväl i Sverige som Danmark.