Underhållsfria parksoffor och bänkar

Parksoffor

Bänkar

Med utgångspunkt i dansk design och konstruktion har G9 landskap, park & stadsrum ett brett utbud av parksoffor och parkbänkar att erbjuda. En mängd underhållsfria, cirkelformade, vägghängda, klassiska och moderna soffor och bänkar finns att välja bland. G9 har också tagit fram sitt-oaser som skapar naturliga rum för möten mellan stadens invånare.

G9 deltar ofta i projekt där bänkens/soffans utformning och utseende anpassas efter kundens eller arkitektens önskemål vid just det projektet. Vi har tagit fram långa och korta, raka och svängda multifunktionsbänkar och många andra specialanpassade soffor och bänkar i hårdträ eller underhållsfri plast till våra kunder.

Till parksoffor och bänkar används ofta underhållsfritt EV-plank eller återvunnen plast, men man kan även välja att använda hårdträ. Det blir allt vanligare att man renoverar gamla parkbänkar och ersätter det gamla träet med underhållsfritt material som EV-plank eller återvunnen plast för att spara både tid och pengar. Materialet håller längre och tål att vara ute året om.