Hållbara parksoffor i flertalet utformingar

Aarhus Parksoffa

LUC Parksoffa

Aarhus Vägghängd Parksoffa

ATO

Ergo

Bellevue Parksoffa

Bellevue Vägghängd Parksoffa

City A Parksoffa

City A Vägghängd Parksoffa

Tronholm Parksoffa

Tronholm Puckel

Tronholm Mås

Tronholm Schäslong

Köpenhamn

Randers

Solo

GRY Parksoffa

Suno solsäng

PI Cirkelbänkar

TIMA Cirkelbænk

Lihme

Holbaek

BB-41 Parksoffa

Skog

Rast-1 Parksoffa

Munke

Trap Multisoffa

Sekvens Parksoffa och Bänk

Spire

Applaus Fällbar Parksoffa

Lounge Fly

Allegro

Parksoffor i trä, underhållsfri EV-plast eller återvunnen plast

Våra parksoffor är ofta klädda med lövträ som mahogny, ek eller lärk, vilket skapar ett varmt och naturligt utseende oavsett var bänken placeras. Du kan också välja att tillverka bänken underhållsfri EV-planka eller återvunnen plast, vilket minimerar underhållet och garanterar en lång livslängd.

Vi upplever en trend inom offentlig verksamhetsplanering, där besparingar eftersträvas genom att renovera bänkar och byta ut trämaterialet med t.ex. EV-planka eller återvunnen plast. Materialen EV-planka och återvunnen plast har en betydligt längre livslängd än trä.

 

En bänk enligt dina önskemål

De flesta av våra bänkar tillverkas i valfritt material och tillverkas också för att mäta och anpassas till det enskilda projektet. Alla parksoffor kan målas i praktiskt taget alla RAL-färger.

Vi arbetar ofta med speciallösningar och justerar parksoffornas längd och funktioner efter behov. Det möjliggör kreativa lösningar när vi producerar på beställning och kan därmed utveckla precis den typ av bänk eller parksoffa som du letar efter. Ett exempel på en mycket lång speciell bänk är den vackra och imponerande 70 meter långa bänken på Alfred Nobels bro i Köpenhamn.

Vårt program innehåller också de vanligaste och välkända parksofforna som Århusbänken och Köpenhamnsbänken.

 

Har du frågor om bänkar?

På denna sida kan du få en översikt över de många olika parksoffor för stadsutrymmen, parker, landskap och torg som vi kan erbjuda i vårt sortiment. Om du har frågor om vårt sortiment av parksoffor eller har en förfrågan om en speciell lösning för ditt projekt, är du alltid välkommen att kontakta oss.